Editam d.o.o., Kotnikova ulica 28, 1000 Ljubljana | Tel.: 041 640 500 | Faks: 01 432 73 03

Blagovne znamke

Etam Etam je francoska blagovna znamka, ki je po vsem svetu poznana po trendovskih ženskih oblačilih in spodnjem perilu. Trgovin s spodnjim perilom Etam je kar 580, med drugim so tri tudi v Sloveniji. Etam nagovarja samozavestne in dinamične ženske, ki so rade zapeljive, nagajive ali romantične. V kolekciji Etam perila najdemo nedrčke, hlačke, spodnje majice, pižame, spalne srajčke, jutranje halje, kopalne plašče, copatke, kopalke, obleke za na plažo, pareo in natikače.

Punt Roma Punt Roma je španska blagovna znamka ženskih oblačil, ki nagovarja ženske vseh starosti in konfekcijskih velikosti, saj izdeluje oblačila v velikostnem razponu od 36 do 52. Prisotna je v 32 državah sveta in vsepovsod navdušuje z elegantnimi kroji, modnimi dizajni in odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Kolekcije Punt Roma so vedno zasnovane tako, da sestavljajo usklajen outfit, ki ga dopolnijo torbice, rutke in drugi modni dodatki.

Salsa Jeans Salsa Jeans je portugalska blagovna znamka, namenjena moškim in ženskam, ki od življenja pričakujejo drugačnost in nekonvencialnost. Salsa Jeans je znan po inovativnem krojenju, kajti kavbojke so izdelane tako, da poudarijo zadnjico (Wonder Jeans s push-up učinkom) ali oblikujejo postavo (Secret Jeans s push-in učinkom). Salsa Jeans širok izbor kavbojk dopolni s kolekcijo ženskih in moških majic, jaken ter modnih dodatkov.
Izvedba in gostovanje: TRISTO d.o.o.